Muzikaal infuus

Laat je meevoeren

Foto: Igor Corbeau

Muziek brengt mensen in beweging. Vrolijk of stemmig, rustig of druk. Muziek weet soms te raken op plekken waar woorden niet komen. Muziek kan je meevoeren, je zinnen verzetten. Soms werpt het een ander licht op dingen, soms brengt het je dichter bij je gevoel. Op deze pagina vind je diverse liedjes en muziekstukken om te beluisteren. 

Rossi Ovtcharova & Friends

Classic Friday Night

Terwijl buiten de wind door de vallende blaadjes suist klinken binnen de heerlijke warme klanken van de vervlogen zomer. Op het programma staan werken van Italiaanse, Spaanse en Griekse componisten, allemaal zonnig en kleurrijk, in deze dagen - een heerlijke nostalgische verzuchting naar de mediterrane zwoele nachten en heerlijke warme dagen.

Speciaal voor deze allereerste editie van Classic Friday Night schitteren straks maar liefst drie muzikale meesters: de bekende Amersfoortse sopraan Henriëtte Feith, een van de meest originele en bekwame gitaristen van Nederland- Izhar Elias en de bijzonder getalenteerde, jonge Amersfoortse cellist -Gied van Oorschot.

Wij hebben zoals altijd een programma (van ruim een uur) vol verscheidenheid aan dynamische, verrassende maar ook vrij bekende stukken die voor verschillende combinaties instrumenten, gecomponeerd zijn tijdens uiteenlopende tijdperken. Het wordt een hartverwarmende, muzikale reis door Zuid-Europa.

De Ministers

Later

Philip Knipscheer

Scorched Hearts Sessions #11

Patrick Schouten

Forest of Solitude

Maaike Peters - cello
Ariadne Verstegen - piano
Isabelle van Dooren - piano en djembé

Golfbrekers

Caroline Schmitt

So Much Love

www.appeltaartconcerten.nl

Appeltaartconcert 'Bijzonder genieten' met het Utrechts Harp Trio

De Ministers

Altijd onderweg

Patrick Schouten

Sea of resignation

Caroline Schmitt

Feel the Source

Caroline Schmitt

Zen & Sun

www.appeltaartconcerten.nl

Appeltaartconcert Vivaldi, Cimarosa en Bach

De Ministers

Beter